Spoed – F. Andringa, Huisarts – Zaltbommel

Huisartspraktijk F. Andringa

De praktijk bevindt zich in een oud pand in het centrum van het mooie Zaltbommel.
Kenmerkend voor de praktijk is laagdrempeligheid.  Er vindt geen triage plaats dit betekent dat u zelf bepaalt of u een afspraak bij de dokter maakt of advies hierover vraagt aan de assistente.

Op deze site vindt u informatie over de praktijk en algemene medische informatie. Via het patiënten portaal kunt u medicatie herhalen, een afspraak maken en is er gelegenheid voor een zogenaamd  e-consult.

Praktijkoverdracht per 01-04-2023

In de laatste week van november hebben alle patiënten een brief gekregen waarin Froukje Andringa haar vertrek aankondigt en waarin de opvolgers Rosanne van den Oord en Sietske Jorritsma-Bosman zich voorstellen.

Om zich goed te kunnen voorbereiden doet Rosanne geen spreekuur tot maart; op dinsdag werkt Froukje Andringa, op vrijdag Frits Zondag.

Coronavirus

Voor recente medische informatie zie de website van thuisarts.nl.

Sinds de uitbraak van het Coronavirus is onze werkwijze veranderd en zal de assistente aan de telefoon vragen naar de reden van contact. Ook willen wij u verzoeken indien U luchtwegklachten heeft maar een afspraak heeft voor een andere klacht dit te melden.

Voor algemene vragen kunt terecht op de website van het RIVM of de GGD of het landelijk publieksnummer 0800-1351.

Spoed

Voor levensbedreigende zaken kunt U het best 112 bellen.
Anders kunt U naar ons  bellen (0418-512700) en direct op de 1 drukken, de lijn wordt dan snel opgenomen.
Bel indien mogelijk altijd eerst naar de praktijk, ook als U een (hecht) wond heeft, de assistente kan dan tevoren de huisarts waarschuwen of U naar een andere huisarts in Zaltbommel verwijzen.
Na 17.00 en in het weekend kunt U zich wenden tot de huisartsenpost: 088 876 5050
Tot ’s avonds 23.00 kunt U in Zaltbommel terecht (na telefonische afspraak);  in de nacht in Den Bosch.